Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszne śniadanie mojego dzieciństwa. Dziś na życzenie córki która przyjechała z akademika i zapragnęła takiego śniadania.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8681
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 609
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8681
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 609
Składniki
Jajka wbij do miseczki, dodaj sól i energicznie wymieszaj. Dosypuj mąkę cały czas mieszając. Gdyby ciasto wyszło za gęste dodaj odrobinę wody.
Mleko zagotuj w garnku i na gotujące wlewaj małym strumieniem ciasto. Gotuj około 2 minut od wypłynięcia. Dodaj do smaku cukier. Smacznego.