Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lula Kebab w piekarniku z mielonej wieprzowiny
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 299
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 4368
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1854
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3610
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 30337
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 299
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 4368
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1854
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3610
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 30337
Składniki
Do mięsa mielonego dodajemy chleb, sól, pieprz, paprykę, zioła. Zetrzyj cebulę, posiekaj czosnek, drobno posiekaj koperek i dodaj do mielonego mięsa. Masę mięsną dokładnie wymieszać, uformować wydłużone kotlety, nałożyć na drewniane szaszłyki i położyć na blasze pokrytej folią. Piec w piekarniku nagrzanym do 220 stopni przez 30 minut.