Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lula Kebab w piekarniku z mielonej wieprzowiny
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 350
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11138
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3815
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1318
Idealny na każdą okazję, bardzo łatwy do wykonania i ciekawy w smaku.
Odsłon: 350
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 11138
Proste nadzienie: mięso z rosołu, ser feta, czerwona fasola oraz ogóreczki, t...
Odsłon: 3815
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 1318
Składniki
Do mięsa mielonego dodajemy chleb, sól, pieprz, paprykę, zioła. Zetrzyj cebulę, posiekaj czosnek, drobno posiekaj koperek i dodaj do mielonego mięsa. Masę mięsną dokładnie wymieszać, uformować wydłużone kotlety, nałożyć na drewniane szaszłyki i położyć na blasze pokrytej folią. Piec w piekarniku nagrzanym do 220 stopni przez 30 minut.