Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lula Kebab w piekarniku z mielonej wieprzowiny
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10107
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2734
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1857
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 718
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3951
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10107
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2734
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1857
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 718
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3951
Składniki
Do mięsa mielonego dodajemy chleb, sól, pieprz, paprykę, zioła. Zetrzyj cebulę, posiekaj czosnek, drobno posiekaj koperek i dodaj do mielonego mięsa. Masę mięsną dokładnie wymieszać, uformować wydłużone kotlety, nałożyć na drewniane szaszłyki i położyć na blasze pokrytej folią. Piec w piekarniku nagrzanym do 220 stopni przez 30 minut.