Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jest takie magiczne miejsce - Brzozowy zagajnik gdzie rośnie brzoza brodawkowata , tam słońce nawet wiosną inaczej świeci - to miejsce na zawsze pozostanie w sercu mym Tymczasem na talerzu mam śniadanie zwane modrym lasem - skład (Zielone - Lubczyk, szczypiorek, szpinak, pędy groszku i opcjonalnie listki Moringi, biała rzepa, kefir, olej lniany, przyprawa maggy, oliwka czarna) Rześkie niebo w gębie a modry las na talerzu Dobrego dnia !
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34164
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1370
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34164
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1370
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Składniki
Białą rzepę umyć i obrać , pokroić w kawałeczki i zalać kefirem lub maślanką. Dodać siekany groszek i inną zieleninę. Dodać olej lniany , przyprawę typu Maggi , oliwki i wymieszać całość razem .. Podawać z grzankami .