Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jesienna owsianka z puree dyniowym, mango, malinami i gruszką. Zrobiłam ją na mleku migdałowym, ale można wykorzystać każde inne mleko roślinne lub zwierzęce. Polecam też taką owsiankę do pracy na wynos.
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 725
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5379
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9189
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 105
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 82
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 725
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5379
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9189
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 105
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 82
Składniki
Dynie ugotowałam wcześniej. Do garnka wsypuję płatki, wlewam mleko migdałowe i gotuję na wolnym ogniu dwie minuty. Dodaję puree z dyni i połowę puree z mango. Maliny miksuję blenderem. Przekładam do miski, dodaję owsiankę. Gruszkę kroję na pół, wydrążam środek i przesmażam na oleju. Układam na owsiance, wypełniam ją pokrojonym mango, orzechami.