Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Świetne dla dzieci (i nie tylko) do smarowania pieczywka, alternatywa dla nutelli:) Przepis pochodzi z programu "Zdrowie na widelcu".
Przepis dnia
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 1323
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 25074
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 166
Przepis dnia
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 1323
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 25074
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 166
Składniki
Miękkie masło ucieramy na puszystą masę. Banany obieramy i blendujemy na masę. Do masy bananowej dodajemy sok z cytryny i miksujemy chwilę, następnie dodajemy utarte masło i cynamon, ponownie miksujemy na jednolitą masę. Na końcu dodajemy rodzynki i mieszamy (ja zamiast rodzynek dodałam prażone płatki migdałowe, rodzynki stanowią tylko ozdobę).
Wkładamy na 1 godzinę do lodówki. SMACZNEGO:) Mam nadzieję, że zdąży Wam się schłodzić, ponieważ moje łasuchy tak je uwielbiają, że jest z tym problem:-)