Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8613
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3048
Polecam.
Odsłon: 1834
Polecam.
Odsłon: 531
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8613
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 3048
Polecam.
Odsłon: 1834
Polecam.
Odsłon: 531
Składniki
kostke masla wyciagamy wczesniej z lodowki by bylo miekkie,czosnek wyciskamy,szczypiorek i bazylie bardzo drobno szatkujemy,tak samo robimy z cebula,wszytskie skladniki laczymy z maslem dodajemy pieprz i czerwona papryka;ucieramy wszytskie skladniki by masa byla jak najbardziej jednolita;w ten sposob otrzymujemy smaczne maslo na pieczywo,kazda kanapka z takim maselkiem ma calkiem inny odmieniony smak