Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ach, cóż to jest za chleb..... Na zakwasie, z mnóstwem ziaren i miodem. Nie w...
Odsłon: 2031
Pierogi z Sardynii, z ziemniakami i serem pecorino, doprawione świeżą miętą i...
Odsłon: 263
Polecam.
Odsłon: 432
Ach, cóż to jest za chleb..... Na zakwasie, z mnóstwem ziaren i miodem. Nie w...
Odsłon: 2031
Pierogi z Sardynii, z ziemniakami i serem pecorino, doprawione świeżą miętą i...
Odsłon: 263
Polecam.
Odsłon: 432
Składniki
kostke masla wyciagamy wczesniej z lodowki by bylo miekkie,czosnek wyciskamy,szczypiorek i bazylie bardzo drobno szatkujemy,tak samo robimy z cebula,wszytskie skladniki laczymy z maslem dodajemy pieprz i czerwona papryka;ucieramy wszytskie skladniki by masa byla jak najbardziej jednolita;w ten sposob otrzymujemy smaczne maslo na pieczywo,kazda kanapka z takim maselkiem ma calkiem inny odmieniony smak