Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Oryginalne połączenie sardynek, jabłka antonówki, suszonych krewetek z chili i masła tworzy wspaniałą podstawę kanapek.
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2423
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4581
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1683
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 520
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2423
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4581
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1683
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 520
Składniki
W malakserze umieszczamy odcedzone sardynki, pokrojoną antonówkę, masło i szalotkę. Miksujemy do momentu uzyskania gładkiej konsystencji.
Do zmiksowanej masy dodajemy suszone krewetki i jeszcze chwilę miksujemy, aby krewetki wymieszały się z masłem. Gotową pastą smarujemy świeże pieczywo.