Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Oryginalne połączenie sardynek, jabłka antonówki, suszonych krewetek z chili i masła tworzy wspaniałą podstawę kanapek.
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 503
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 955
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 239
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 503
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 955
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 239
Składniki
W malakserze umieszczamy odcedzone sardynki, pokrojoną antonówkę, masło i szalotkę. Miksujemy do momentu uzyskania gładkiej konsystencji.
Do zmiksowanej masy dodajemy suszone krewetki i jeszcze chwilę miksujemy, aby krewetki wymieszały się z masłem. Gotową pastą smarujemy świeże pieczywo.