Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Oryginalne połączenie sardynek, jabłka antonówki, suszonych krewetek z chili i masła tworzy wspaniałą podstawę kanapek.
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 848
Karmelowa panna cotta to deser, który łączy w sobie aksamitną konsystencję śm...
Odsłon: 830
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 75
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 848
Karmelowa panna cotta to deser, który łączy w sobie aksamitną konsystencję śm...
Odsłon: 830
Lekka kolacja. Polecam.
Odsłon: 75
Składniki
W malakserze umieszczamy odcedzone sardynki, pokrojoną antonówkę, masło i szalotkę. Miksujemy do momentu uzyskania gładkiej konsystencji.
Do zmiksowanej masy dodajemy suszone krewetki i jeszcze chwilę miksujemy, aby krewetki wymieszały się z masłem. Gotową pastą smarujemy świeże pieczywo.