Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Oryginalne połączenie sardynek, jabłka antonówki, suszonych krewetek z chili i masła tworzy wspaniałą podstawę kanapek.
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 1141
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4786
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1433
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 1141
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4786
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1433
Składniki
W malakserze umieszczamy odcedzone sardynki, pokrojoną antonówkę, masło i szalotkę. Miksujemy do momentu uzyskania gładkiej konsystencji.
Do zmiksowanej masy dodajemy suszone krewetki i jeszcze chwilę miksujemy, aby krewetki wymieszały się z masłem. Gotową pastą smarujemy świeże pieczywo.