Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mięciutkie pampuchy z jabłkami posypane cukrem pudrem. Możemy podać je do szklanki kakao lub mleka.
Żeberka do obiadu przygotowane w pysznej musztardowo - miodowej marynacie. Że...
Odsłon: 78
Polecam np na drugie śniadanie.
Odsłon: 187
Zachciało mi się po śniadaniu zjeść coś co jest związane z owocami. Po krótk...
Odsłon: 162
Żeberka do obiadu przygotowane w pysznej musztardowo - miodowej marynacie. Że...
Odsłon: 78
Polecam np na drugie śniadanie.
Odsłon: 187
Zachciało mi się po śniadaniu zjeść coś co jest związane z owocami. Po krótk...
Odsłon: 162
Składniki
Wszystkie składniki oprócz cukru pudru miksujemy na jednolite ciasto. Do ciasta dodajemy pokrojone w kostkę jabłka, mieszamy z ciastem. Tak przygotowane ciasto odstawiamy na 30 minut żeby sobie odpoczęło.
Po tym czasie smażymy na rozgrzanym oleju pampuchy na rumiany kolor.
Usmażone pampuchy osączamy z tłuszczu na ściereczkach papierowych.
Podajemy posypane cukrem pudrem. Smacznego!!!