Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mięciutkie pampuchy z jabłkami posypane cukrem pudrem. Możemy podać je do szklanki kakao lub mleka.
Tajski przysmak w wersji małych deserków. Kleisty ryż w kremowym sosie z mlec...
Odsłon: 111
Smaczna kiszona kapusta, z grochem i aromatycznymi grzybami. Polecam jako dod...
Odsłon: 94
Tajski przysmak w wersji małych deserków. Kleisty ryż w kremowym sosie z mlec...
Odsłon: 111
Smaczna kiszona kapusta, z grochem i aromatycznymi grzybami. Polecam jako dod...
Odsłon: 94
Składniki
Wszystkie składniki oprócz cukru pudru miksujemy na jednolite ciasto. Do ciasta dodajemy pokrojone w kostkę jabłka, mieszamy z ciastem. Tak przygotowane ciasto odstawiamy na 30 minut żeby sobie odpoczęło.
Po tym czasie smażymy na rozgrzanym oleju pampuchy na rumiany kolor.
Usmażone pampuchy osączamy z tłuszczu na ściereczkach papierowych.
Podajemy posypane cukrem pudrem. Smacznego!!!