Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ostatnio kupiłam miód wrzosowy (chociaż trudno go dostać) i wykorzystuję go jako dodatek do różnych potraw. Podobno jest bardzo zdrowy, poza tym ma bardzo fajny, smak. Delikatna słodycz miesza się z lekkim posmakiem goryczki, czy raczej takiej cierpkości. Jak na miód to dość szczególna przypadłość.Poniżej przepis na twarożek, właśnie z miodem wrzosowym i świeżą miętą. Polecam.
Smaczna pasta jajeczna z wiejskich jajek od kur zielononóżek, bardzo lubię pa...
Odsłon: 6
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 331
Szybki jarski obiad w 10 minut, idealny na Wielki Piątek
Odsłon: 481
Przepis na pyszną oraz aromatyczną babkę cytrynową, która w moim domu sprawdz...
Odsłon: 464
Smaczna pasta jajeczna z wiejskich jajek od kur zielononóżek, bardzo lubię pa...
Odsłon: 6
Szczególnie dzieci się cieszą. To bardzo przyjemna zabawa.
Odsłon: 331
Szybki jarski obiad w 10 minut, idealny na Wielki Piątek
Odsłon: 481
Przepis na pyszną oraz aromatyczną babkę cytrynową, która w moim domu sprawdz...
Odsłon: 464
Składniki
Ser biały wkładamy go garnuszka, rozdrabniamy przy pomocy łyżki. Dodajemy miód (ilość zależy od naszych kubków smakowych) oraz drobno posiekane liście mięty. Całość dokładnie mieszamy (ucieramy).
Smacznego.