Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealne na śniadanie lub szybką przekąskę w ciągu dnia. Zdrowe, pyszne, naturalne. Dodadzą energii na cały dzień.
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2321
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3458
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 4171
Sernik Michałek to bogaty w smaku, pieczony sernik inspirowany popularnymi i...
Odsłon: 74100
Pyszna, rozgrzewająca zupa na mleku kokosowym z pastą tom yum. Zupa jest bard...
Odsłon: 567
W kotletach mielonych wszystko można przemycić. Np zdrowe płatki jaglane a m...
Odsłon: 2321
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 3458
Ciasto z kremem serowym i jagodami. Wspaniałe ciasto z pysznym kremem serowy...
Odsłon: 4171
Sernik Michałek to bogaty w smaku, pieczony sernik inspirowany popularnymi i...
Odsłon: 74100
Pyszna, rozgrzewająca zupa na mleku kokosowym z pastą tom yum. Zupa jest bard...
Odsłon: 567
Składniki
Piekarnik nagrzewamy do 180 stopni. Do miski wrzucamy płatki, mleko, jajko i banana. Blendujemy, aby rozdrobnić płatki. Dodajemy orzechy, kokos oraz rodzynki i dosładzamy do smaku. Powstałą masę przekładamy do foremek na muffinki. Wypełniamy do 2/3 wysokości i wkładamy do piekarnika na około 15 minut.
Jemy od razu póki ciepłe lub przekładamy do pojemniczka i zabieramy ze sobą. Bardzo dobrze sprawdzi się do nich jogurt, twarożek, konfitura lub świeże owoce.