Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealne na śniadanie lub szybką przekąskę w ciągu dnia. Zdrowe, pyszne, naturalne. Dodadzą energii na cały dzień.
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19331
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13073
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1726
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232187
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19331
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13073
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1726
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232187
Składniki
Piekarnik nagrzewamy do 180 stopni. Do miski wrzucamy płatki, mleko, jajko i banana. Blendujemy, aby rozdrobnić płatki. Dodajemy orzechy, kokos oraz rodzynki i dosładzamy do smaku. Powstałą masę przekładamy do foremek na muffinki. Wypełniamy do 2/3 wysokości i wkładamy do piekarnika na około 15 minut.
Jemy od razu póki ciepłe lub przekładamy do pojemniczka i zabieramy ze sobą. Bardzo dobrze sprawdzi się do nich jogurt, twarożek, konfitura lub świeże owoce.