Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Naleśniki z nadzieniem serowym i dżemem.
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4926
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13341
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5823
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7487
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4926
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13341
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5823
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7487
Składniki
Ciasto: Wszystkie składniki połączyć ze sobą i zmiksować mikserem. Smażyć naleśniki na suchej, gorącej patelni.
Wykonanie naleśników: Ucieramy twaróg z cukrem i cukrem wanilinowym oraz mlekiem dla uzyskania odpowiedniej konsystencji. Naleśniki smarujemy masą twarogową lub dżemem i zawijamy. Smacznego !!!