Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Naleśniki z nadzieniem serowym i dżemem.
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19376
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13101
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1748
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232214
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 19376
Każdy uwielbia chrupiące gofry, jeszcze lekko ciepłe, szczególnie z dodatkiem...
Odsłon: 13101
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1748
wiem, wiem, przepisow jest tysiace, ale mysle ze ten jest wart uwagi :) nales...
Odsłon: 232214
Składniki
Ciasto: Wszystkie składniki połączyć ze sobą i zmiksować mikserem. Smażyć naleśniki na suchej, gorącej patelni.
Wykonanie naleśników: Ucieramy twaróg z cukrem i cukrem wanilinowym oraz mlekiem dla uzyskania odpowiedniej konsystencji. Naleśniki smarujemy masą twarogową lub dżemem i zawijamy. Smacznego !!!