Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Aromatyczne i smaczne naleśniki na śniadanie.
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 812
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8877
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1309
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10501
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4739
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 812
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8877
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1309
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10501
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4739
Składniki
Wykonanie: Z podanych składników przygotować ciasto naleśnikowe i odstawić na 30 minut. Gdy ciasto będzie za gęste dodać jeszcze wody mineralnej. Naleśniki smażyć z obu stron na lekko złoty kolor. Jabłka obrać, pokroić w plasterki i usmażyć dodając cukru według uznania. Gotowe jabłka wymieszać z twarogiem i przełożyć naleśniki. Składać w trójkąty lub w rulony. SMACZNEGO.