Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Aromatyczne i smaczne naleśniki na śniadanie.
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 913
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4547
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1164
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 524
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 913
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4547
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1164
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 524
Składniki
Wykonanie: Z podanych składników przygotować ciasto naleśnikowe i odstawić na 30 minut. Gdy ciasto będzie za gęste dodać jeszcze wody mineralnej. Naleśniki smażyć z obu stron na lekko złoty kolor. Jabłka obrać, pokroić w plasterki i usmażyć dodając cukru według uznania. Gotowe jabłka wymieszać z twarogiem i przełożyć naleśniki. Składać w trójkąty lub w rulony. SMACZNEGO.