Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34908
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 16834
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34908
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 16834
Składniki
Wszystkie składniki wymieszaj trzepaczką, żeby nie było grudek. Jeśli ciasto jest za rzadkie, dodaj mąki, a jeśli za gęste, powoli dodawaj więcej wody
Smaż bez tłuszczu z obu stron, na patelni z nie przywierającą powłoką. Powoli przewracaj na drugą stronę
Podawaj z ulubionymi dodatkami (u mnie masło orzechowe)