Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8234
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1187
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10002
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4573
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 610
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8234
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1187
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10002
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4573
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 610
Składniki
Wszystkie składniki wymieszaj trzepaczką, żeby nie było grudek. Jeśli ciasto jest za rzadkie, dodaj mąki, a jeśli za gęste, powoli dodawaj więcej wody
Smaż bez tłuszczu z obu stron, na patelni z nie przywierającą powłoką. Powoli przewracaj na drugą stronę
Podawaj z ulubionymi dodatkami (u mnie masło orzechowe)