Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1572
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 344
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1572
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 344
Składniki
Wszystkie składniki wymieszaj trzepaczką, żeby nie było grudek. Jeśli ciasto jest za rzadkie, dodaj mąki, a jeśli za gęste, powoli dodawaj więcej wody
Smaż bez tłuszczu z obu stron, na patelni z nie przywierającą powłoką. Powoli przewracaj na drugą stronę
Podawaj z ulubionymi dodatkami (u mnie masło orzechowe)