Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wegetariański omlet dla pracujących.
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 901
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4534
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1152
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 516
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 901
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4534
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1152
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 516
Składniki
Z liści jarmużu wyciąć główny nerw, liście obgotować przez 2-3 minuty w osolonym wrzątku. Posiekać. Papryki pokroić w cienkie paski, czosnek i ogórek w drobną kostkę. Na suchej patelni uprażyć pestki słonecznika, potem wlać olej i dodać ostrą paprykę. Po chwili dodać wszystkie warzywa, mieszając, smażyć kilka minut. Wbić jajka, rozprowadzić po patelni i smażyć na małym ogniu aż omlet się zetnie.