Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
śniadanie dające mnóstwo energii!
Rozpływające się w ustach kremowe bakłażany. Odpowiednio przygotowane nie zas...
Odsłon: 308
Połączenie luksusu i smaku za niewielką cenę. Znacie i na pewno kochacie. Al...
Odsłon: 1435
Po upieczeniu skrzydełek zostało nam sosiku na dnie blachy, którego użyliśmy...
Odsłon: 445
Klasyka kilku europejskich kuchni, bo polskiej i ukraińskiej. Są bardzo smacz...
Odsłon: 1147
Rozpływające się w ustach kremowe bakłażany. Odpowiednio przygotowane nie zas...
Odsłon: 308
Połączenie luksusu i smaku za niewielką cenę. Znacie i na pewno kochacie. Al...
Odsłon: 1435
Po upieczeniu skrzydełek zostało nam sosiku na dnie blachy, którego użyliśmy...
Odsłon: 445
Klasyka kilku europejskich kuchni, bo polskiej i ukraińskiej. Są bardzo smacz...
Odsłon: 1147
Składniki
Jaja roztrzepujemy z przyprawami. Dodajemy mąki.
Cebulę, pieczarki kroimy w kostkę i dorzucamy do masy, dokładnie wszystko mieszamy.
Wylewamy na patelnie z rozpuszczonym masłem, dorzucamy pomidorki przekrojone na pół, przykrywamy i smażymy pod przykryciem. (ja zrobiłam to w formie pieczonej w piekarniku)