Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka i sycąca propozycja na śniadanie lub podwieczorek!
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8597
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 588
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8597
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 588
Składniki
Płatki namoczyć w gorącej wodzie, a następnie zblendować z żółtkami jaj i stevią.
Białka ubić na sztywną pianę i delikatnie wmieszać w masę.
Smażyć na teflonowej patelni z obu stron, pod przykryciem.
Podawać z jogurtem naturalnym, oprószonym cynamonem z mandarynką i płatkami migdałowymi.