Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Uwielbiam omlety i bardzo lubię fasolkę szparagową, dlatego połączyłam w jedno danie i wyszło mi pożywne smaczne śniadanie. Polecam
garnuszek, widelec, talerz, nóż, patelnia,
Kalafior w tym wydaniu polany jest znakomitym, jedwabistym sosem i posypany s...
Odsłon: 2590
Kalafior w tym wydaniu polany jest znakomitym, jedwabistym sosem i posypany s...
Odsłon: 2590
Składniki
Jajka rozbełtać z mlekiem , doprawić pieprzem i solą. Fasolkę oczyścić pokroić w mniejsze kawałki, następnie zalać wrzątkiem na 5 minut, odcedzić. Na patelni rozgrzać olej, włożyć odcedzoną fasolkę i podsmażyć do miękkości. Podsmażoną fasolkę zalać rozbełtanymi jajkami i podsmażać do całkowitego ścięcia jajek. Gotowy omlecik zsunąć na talerz i polać ketchupem. Smacznego
Pyszne śniadanie gotowe do podania.