Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Uwielbiam omlety i bardzo lubię fasolkę szparagową, dlatego połączyłam w jedno danie i wyszło mi pożywne smaczne śniadanie. Polecam
garnuszek, widelec, talerz, nóż, patelnia,
Przepis dnia
Ciasto szpinakowe jest znane we wszystkich krajach sródziemnomorskich. Grecja...
Odsłon: 8914
Kremowy serek kanapkowy o smaku jakim można sobie zamarzyć.
Odsłon: 4427
Zapiekanka na ciepło i jako przekąska na zimno.
Odsłon: 131
Pyszne i proste do upieczenia ciasteczka owsiane o piernikowym smaku idealne...
Odsłon: 508
Przepis dnia
Ciasto szpinakowe jest znane we wszystkich krajach sródziemnomorskich. Grecja...
Odsłon: 8914
Kremowy serek kanapkowy o smaku jakim można sobie zamarzyć.
Odsłon: 4427
Zapiekanka na ciepło i jako przekąska na zimno.
Odsłon: 131
Pyszne i proste do upieczenia ciasteczka owsiane o piernikowym smaku idealne...
Odsłon: 508
Składniki
Jajka rozbełtać z mlekiem , doprawić pieprzem i solą. Fasolkę oczyścić pokroić w mniejsze kawałki, następnie zalać wrzątkiem na 5 minut, odcedzić. Na patelni rozgrzać olej, włożyć odcedzoną fasolkę i podsmażyć do miękkości. Podsmażoną fasolkę zalać rozbełtanymi jajkami i podsmażać do całkowitego ścięcia jajek. Gotowy omlecik zsunąć na talerz i polać ketchupem. Smacznego
Pyszne śniadanie gotowe do podania.