Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Uwielbiam omlety i bardzo lubię fasolkę szparagową, dlatego połączyłam w jedno danie i wyszło mi pożywne smaczne śniadanie. Polecam
garnuszek, widelec, talerz, nóż, patelnia,
Koniecznie muszą znaleźć się w spiżarni. Są bardzo smaczne. Można wykorzystać...
Odsłon: 1808
Pychota. Plińce z pomoczką czyli placki ziemniaczane po mazursku. Placki ziem...
Odsłon: 8375
Polecam, z miodem. Ja robię pikle ogórkowe każdego roku i wszystkie słoiczki...
Odsłon: 757
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1253474
Polecam.
Odsłon: 1464
Koniecznie muszą znaleźć się w spiżarni. Są bardzo smaczne. Można wykorzystać...
Odsłon: 1808
Pychota. Plińce z pomoczką czyli placki ziemniaczane po mazursku. Placki ziem...
Odsłon: 8375
Polecam, z miodem. Ja robię pikle ogórkowe każdego roku i wszystkie słoiczki...
Odsłon: 757
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1253474
Polecam.
Odsłon: 1464
Składniki
Jajka rozbełtać z mlekiem , doprawić pieprzem i solą. Fasolkę oczyścić pokroić w mniejsze kawałki, następnie zalać wrzątkiem na 5 minut, odcedzić. Na patelni rozgrzać olej, włożyć odcedzoną fasolkę i podsmażyć do miękkości. Podsmażoną fasolkę zalać rozbełtanymi jajkami i podsmażać do całkowitego ścięcia jajek. Gotowy omlecik zsunąć na talerz i polać ketchupem. Smacznego
Pyszne śniadanie gotowe do podania.