Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Uwielbiam omlety i bardzo lubię fasolkę szparagową, dlatego połączyłam w jedno danie i wyszło mi pożywne smaczne śniadanie. Polecam
garnuszek, widelec, talerz, nóż, patelnia,
Piękna wakacyjna pogoda, warto zjeść pyszny obiad na świeżym powietrzu. Propo...
Odsłon: 48
Na dno dodaj pokruszone herbatniki, połowę puddingu, plastry banana, połowę p...
Odsłon: 73
Piękna wakacyjna pogoda, warto zjeść pyszny obiad na świeżym powietrzu. Propo...
Odsłon: 48
Na dno dodaj pokruszone herbatniki, połowę puddingu, plastry banana, połowę p...
Odsłon: 73
Składniki
Jajka rozbełtać z mlekiem , doprawić pieprzem i solą. Fasolkę oczyścić pokroić w mniejsze kawałki, następnie zalać wrzątkiem na 5 minut, odcedzić. Na patelni rozgrzać olej, włożyć odcedzoną fasolkę i podsmażyć do miękkości. Podsmażoną fasolkę zalać rozbełtanymi jajkami i podsmażać do całkowitego ścięcia jajek. Gotowy omlecik zsunąć na talerz i polać ketchupem. Smacznego
Pyszne śniadanie gotowe do podania.