Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Uwielbiam omlety i bardzo lubię fasolkę szparagową, dlatego połączyłam w jedno danie i wyszło mi pożywne smaczne śniadanie. Polecam
garnuszek, widelec, talerz, nóż, patelnia,
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8440
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2952
Polecam.
Odsłon: 1693
Polecam.
Odsłon: 491
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 8440
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 2952
Polecam.
Odsłon: 1693
Polecam.
Odsłon: 491
Składniki
Jajka rozbełtać z mlekiem , doprawić pieprzem i solą. Fasolkę oczyścić pokroić w mniejsze kawałki, następnie zalać wrzątkiem na 5 minut, odcedzić. Na patelni rozgrzać olej, włożyć odcedzoną fasolkę i podsmażyć do miękkości. Podsmażoną fasolkę zalać rozbełtanymi jajkami i podsmażać do całkowitego ścięcia jajek. Gotowy omlecik zsunąć na talerz i polać ketchupem. Smacznego
Pyszne śniadanie gotowe do podania.