Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Na pyszne śniadanie lub wczesną kolację.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34167
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1378
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113606
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34167
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1378
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113606
Składniki
Jajka roztrzep z mlekiem, dopraw solą, pieprzem, czosnkiem i lubczykiem. Dodaj kukurydzę i dokładnie wmieszaj. Na małej patelni rozgrzej olej, na gorący tłuszcz wylej mieszankę jajek. Smaż pod przykryciem przez kilka minut aż do momentu, kiedy jajka będą ścięte.