Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dla fanów omletów tym razem smaczna propozycja z dodatkiem oliwek i szpinaku...pycha!
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34157
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1362
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113600
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34157
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1362
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113600
Składniki
Białka z dodatkiem soli ubić na sztywną pianę i stale ubijając dodawać żółtka. Dodać plastry sera, połówki osuszonych oliwek i umyte połówki liści szpinaku. całość delikatnie wymieszać.
Ciasto wylać na rozgrzane masło, przyprawić ziołami i smażyć na złoty kolor z obu stron. Można podawać np. z sosem czosnkowym. Smacznego!