Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dla fanów omletów tym razem smaczna propozycja z dodatkiem oliwek i szpinaku...pycha!
Uwielbiam chleb tygrysi, czasem zwany żyrafim ze względu na charakterystyczną...
Odsłon: 208
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 41
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 3298
Uwielbiam chleb tygrysi, czasem zwany żyrafim ze względu na charakterystyczną...
Odsłon: 208
Nadeszła pora na kalafiora! Przyszła wiosna a wraz z nią wiele sezonowych war...
Odsłon: 41
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 3298
Składniki
Białka z dodatkiem soli ubić na sztywną pianę i stale ubijając dodawać żółtka. Dodać plastry sera, połówki osuszonych oliwek i umyte połówki liści szpinaku. całość delikatnie wymieszać.
Ciasto wylać na rozgrzane masło, przyprawić ziołami i smażyć na złoty kolor z obu stron. Można podawać np. z sosem czosnkowym. Smacznego!