Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sycący omlet z szynką i serem, dobry jako treściwe śniadanie na początek pracowitego dnia ;)
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 2927
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 573
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3669
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 238
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 330
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 2927
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 573
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3669
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 238
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 330
Składniki
Jajka ubić z solą, dodać mąkę i ubijać do dokładnego połączenia składników.
Na patelni rozgrzać olej i ułożyć szynkę oraz ser. Smażyć 2-3 minuty.
Szynkę i ser zalać przygotowanym w pierwszym etapie ciastem. Smażyć na płycie grzewczej ustawionej na średni poziom przez około 10 minut, aby omlet dobrze się ściął, ale nie przypalił. Następnie omlet delikatnie odwrócić. Podawać z czerwoną papryką lub innym ulubionym warzywem.