Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
kolorowy omlet, w wersji podstawowej z jajek i tuńczyka w rozszerzonej z oliwkami i pomidorem
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1435
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5953
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8876
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18756
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1435
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5953
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8876
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18756
Składniki
podsmażyć cebulkę z boczkiem na patelni, dodac tuńczyka z puszki oliwki i pokrojone plastry pomidora
wbic jaja rozmieszac i przyprawic do smaku smazyc ok 3minut posypac startym serem smazyc do stopienia sera uwazajac aby nie spalic omleta. Usmazony omlet przełożyć