Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Omlet na dobry początek dnia.
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 6146
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 154795
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1032
Masz ochotę na pizzę, ale szukasz lżejszej i szybszej opcji? Ten przepis na p...
Odsłon: 459
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 6146
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 154795
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1032
Masz ochotę na pizzę, ale szukasz lżejszej i szybszej opcji? Ten przepis na p...
Odsłon: 459
Składniki
Szpinak sparzyć, pozostawić do wystygnięcia. Jajka ubić mikserem, aż powstaną pęcherzyki., Dodać mąkę i przyprawy, całość wymieszać mikserem. Na koniec dodać szpinak(cały nie pokrojony), wymieszać łyżką.
Masę wylać na rozgrzany olej. Smażyć na małym ogniu. Na koniec posypać żółtym serem.