Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Omlet na dobry początek dnia.
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1150
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1741
Przepis dnia
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 5864
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 1150
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1741
Przepis dnia
Gołąbki bez zawijania to uproszczona forma tradycyjnych gołąbków, czyli kotle...
Odsłon: 5864
Składniki
Szpinak sparzyć, pozostawić do wystygnięcia. Jajka ubić mikserem, aż powstaną pęcherzyki., Dodać mąkę i przyprawy, całość wymieszać mikserem. Na koniec dodać szpinak(cały nie pokrojony), wymieszać łyżką.
Masę wylać na rozgrzany olej. Smażyć na małym ogniu. Na koniec posypać żółtym serem.