Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Omlet na dobry początek dnia.
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 361
Dzisiaj leszcz którego dostałam w prezencie. Jak się dostało to trzeba było p...
Odsłon: 51
Bogata w smaku sałatka idealna na święta lub lepszy lunch. Można ją przygotow...
Odsłon: 383
Przepyszny arabski "smalczyk" z fasoli.
Odsłon: 820
Pieczeń podana z kaszą i surówką z kapusty pekińskiej.
Odsłon: 361
Dzisiaj leszcz którego dostałam w prezencie. Jak się dostało to trzeba było p...
Odsłon: 51
Bogata w smaku sałatka idealna na święta lub lepszy lunch. Można ją przygotow...
Odsłon: 383
Przepyszny arabski "smalczyk" z fasoli.
Odsłon: 820
Składniki
Szpinak sparzyć, pozostawić do wystygnięcia. Jajka ubić mikserem, aż powstaną pęcherzyki., Dodać mąkę i przyprawy, całość wymieszać mikserem. Na koniec dodać szpinak(cały nie pokrojony), wymieszać łyżką.
Masę wylać na rozgrzany olej. Smażyć na małym ogniu. Na koniec posypać żółtym serem.