Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
owsianke jem codziennie na śniadanie, więc próbuję ją w jakis sposób urozmaicać. Jak dla mnie ta wersja jak dotąd jest najsmaczniejsza :-)
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7568
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2602
Delikatne , aromatyczne mięso rozpływa się w ustach, idealne na obiad.
Odsłon: 7568
Smaczne danie obiadowe lub drugie śniadanie w pracy.
Odsłon: 2602
Składniki
Mleko wlać do garnka, wsypać płatki i cukier, zagotować i gotowac kilka min. na małym ogniu, co jakis czas mieszając. Dodać rodzynki, wymieszać. Kaszkę połączyć z budyniem i wsypywać powoli do gotującej się owsianki, cały czas mieszając żeby nie zrobiły się grudki. Masę przełożyć do miseczek, można udekorować plasterkami banana. Najlepiej smakuje na ciepło. Smacznego :-)