Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
owsianke jem codziennie na śniadanie, więc próbuję ją w jakis sposób urozmaicać. Jak dla mnie ta wersja jak dotąd jest najsmaczniejsza :-)
To pożywny i aromatyczny gulasz z papryką i mrożonymi warzywami. Nie może się...
Odsłon: 343
Prosta i łatwa sałatka z makaronem orzo, ananasem, ogórkiem i kukurydzą. Do n...
Odsłon: 534
Piersi kacze przygotowane na niedzielny obiad. Piersi wyszły smaczne, mięsko...
Odsłon: 741
To pożywny i aromatyczny gulasz z papryką i mrożonymi warzywami. Nie może się...
Odsłon: 343
Prosta i łatwa sałatka z makaronem orzo, ananasem, ogórkiem i kukurydzą. Do n...
Odsłon: 534
Piersi kacze przygotowane na niedzielny obiad. Piersi wyszły smaczne, mięsko...
Odsłon: 741
Składniki
Mleko wlać do garnka, wsypać płatki i cukier, zagotować i gotowac kilka min. na małym ogniu, co jakis czas mieszając. Dodać rodzynki, wymieszać. Kaszkę połączyć z budyniem i wsypywać powoli do gotującej się owsianki, cały czas mieszając żeby nie zrobiły się grudki. Masę przełożyć do miseczek, można udekorować plasterkami banana. Najlepiej smakuje na ciepło. Smacznego :-)