Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
owsianke jem codziennie na śniadanie, więc próbuję ją w jakis sposób urozmaicać. Jak dla mnie ta wersja jak dotąd jest najsmaczniejsza :-)
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 117786
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 8257
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 3069
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 1951
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1459
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 117786
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 8257
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 3069
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 1951
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1459
Składniki
Mleko wlać do garnka, wsypać płatki i cukier, zagotować i gotowac kilka min. na małym ogniu, co jakis czas mieszając. Dodać rodzynki, wymieszać. Kaszkę połączyć z budyniem i wsypywać powoli do gotującej się owsianki, cały czas mieszając żeby nie zrobiły się grudki. Masę przełożyć do miseczek, można udekorować plasterkami banana. Najlepiej smakuje na ciepło. Smacznego :-)