Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Upieczoną i ostudzoną owsiankę można przechowywać do trzech dni w lodówce.
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336568
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 3312
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 422373
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2347
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336568
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 3312
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 422373
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 2347
Składniki
Wszystkie składniki wymieszać w misce.
Przelać masę do formy.
Piec 30 minut w piekarniku nagrzanym do 180 stopni. Smacznego!