Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Upieczoną i ostudzoną owsiankę można przechowywać do trzech dni w lodówce.
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 199
Jeśli masz ochotę na coś słodkiego, ale nie chcesz rezygnować ze zdrowych wyb...
Odsłon: 829
Przyjemny w wykonaniu i fantastyczny w smaku kisiel ze śliwek i jabłek posypa...
Odsłon: 487
Przepis dnia
Lazania wbrew pozorom jest bardzo prostym daniem. Ta doskonała uczta kulinarn...
Odsłon: 666448
Proponujemy rosół gotowany na kościach wołowych szpikowych zwanych potocznie...
Odsłon: 199
Jeśli masz ochotę na coś słodkiego, ale nie chcesz rezygnować ze zdrowych wyb...
Odsłon: 829
Przyjemny w wykonaniu i fantastyczny w smaku kisiel ze śliwek i jabłek posypa...
Odsłon: 487
Przepis dnia
Lazania wbrew pozorom jest bardzo prostym daniem. Ta doskonała uczta kulinarn...
Odsłon: 666448
Składniki
Wszystkie składniki wymieszać w misce.
Przelać masę do formy.
Piec 30 minut w piekarniku nagrzanym do 180 stopni. Smacznego!