Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Upieczoną i ostudzoną owsiankę można przechowywać do trzech dni w lodówce.
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 967
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 819
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12563
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 967
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 819
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12563
Składniki
Wszystkie składniki wymieszać w misce.
Przelać masę do formy.
Piec 30 minut w piekarniku nagrzanym do 180 stopni. Smacznego!