Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czereśnie i czekolada to mariaż doskonały - idealne połączenie smaków nie tylko w deserze, ale również w pysznej, pożywnej owsiance. Serwując sobie takie śniadanie macie pewność, że nie zabraknie Wam energii na długie godziny. Do tej owsianki z powodzeniem możecie wykorzystać mrożone owoce :)
Przepis na bardzo fajny obiad. Wołowina z porami z dodatkiem bazylii oraz jas...
Odsłon: 5
Jeśli w sobotnie popołudnie nagle dopadnie cię głód lub szukasz pomysłu na po...
Odsłon: 854
Domowa wersja chleba tostowego. Pycha. Nie potrzeba nic oprócz masła, a niebo...
Odsłon: 42
Klasyka w najlepszym wydaniu - fasolka po bretońsku to pyszne i konkretne dan...
Odsłon: 93
Przepis na bardzo fajny obiad. Wołowina z porami z dodatkiem bazylii oraz jas...
Odsłon: 5
Jeśli w sobotnie popołudnie nagle dopadnie cię głód lub szukasz pomysłu na po...
Odsłon: 854
Domowa wersja chleba tostowego. Pycha. Nie potrzeba nic oprócz masła, a niebo...
Odsłon: 42
Klasyka w najlepszym wydaniu - fasolka po bretońsku to pyszne i konkretne dan...
Odsłon: 93
Składniki
Płatki wsypać do rondelka, zalać mlekiem. Gotować na wolnym ogniu do zgęstnienia cały czas mieszając pod koniec dodać nasiona chia i siemię. Zestawić z gazu i odstawić na 10 minut. Czereśnie wydrylować. Owsiankę przełożyć do miski, dodać czereśnie, startą czekoladę, polać miodem.