Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszne, sycące i zdrowe śniadanko:) Myślę, że o dobroczynnych właściwościach granatu nie muszę nikogo przekonywać:)
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 1888
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1190
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 2287
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 1888
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1190
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 2287
Składniki
Płatki i żurawinę zalewamy wodą i pozostawiamy pod przykryciem na całą noc. Następnie dodajemy 1 łyżkę kokosu, większość ziaren granatu wraz z powstałym po ich obieraniu sokiem. Dodajemy jogurt i mieszamy. Migdały prażymy na suchej patelni. Górę dekorujemy pozostałymi ziarnami granatu i obsypujemy uprażonymi migdałami. Smacznego:)