Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszne, sycące i zdrowe śniadanko:) Myślę, że o dobroczynnych właściwościach granatu nie muszę nikogo przekonywać:)
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2578
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 533
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2578
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 533
Składniki
Płatki i żurawinę zalewamy wodą i pozostawiamy pod przykryciem na całą noc. Następnie dodajemy 1 łyżkę kokosu, większość ziaren granatu wraz z powstałym po ich obieraniu sokiem. Dodajemy jogurt i mieszamy. Migdały prażymy na suchej patelni. Górę dekorujemy pozostałymi ziarnami granatu i obsypujemy uprażonymi migdałami. Smacznego:)