Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszne, sycące i zdrowe śniadanko:) Myślę, że o dobroczynnych właściwościach granatu nie muszę nikogo przekonywać:)
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 811
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 425319
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10768
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 811
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 425319
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10768
Składniki
Płatki i żurawinę zalewamy wodą i pozostawiamy pod przykryciem na całą noc. Następnie dodajemy 1 łyżkę kokosu, większość ziaren granatu wraz z powstałym po ich obieraniu sokiem. Dodajemy jogurt i mieszamy. Migdały prażymy na suchej patelni. Górę dekorujemy pozostałymi ziarnami granatu i obsypujemy uprażonymi migdałami. Smacznego:)