Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis pochodzący z Książki z Przepisami Programu Edukacyjnego "Żyj smacznie i zdrowo"
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 930
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 36023
Dla wielbicieli czekolady i nie tylko. Domowe najlepsze.
Odsłon: 935
Przepis dnia
Fantastyczna tarta marcepanowo-czekoladowa z nutką pomarańczową. Idealna na u...
Odsłon: 1742
Polecam. Domowa wędlina zawsze najlepsza.
Odsłon: 930
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 36023
Dla wielbicieli czekolady i nie tylko. Domowe najlepsze.
Odsłon: 935
Przepis dnia
Fantastyczna tarta marcepanowo-czekoladowa z nutką pomarańczową. Idealna na u...
Odsłon: 1742
Składniki
Pokrój w kostkę 5 truskawek. Wsyp do rondelka płatki owsiane i zalej je mlekiem.
Gotuj przez 1-2 minuty od momentu zagotowania. Płatki migdałów praż w piekarniku ustawionym na 160 °C przez 5 minut.
Gotową owsiankę wymieszaj z truskawkami pokrojonymi w kostkę.
Nałóż danie do miseczki. Pozostałe truskawki pokrój na pół i udekoruj nimi owsiankę.
Posyp całość uprażonymi płatkami migdałowymi.