Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis pochodzący z Książki z Przepisami Programu Edukacyjnego "Żyj smacznie i zdrowo"
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 1032
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4667
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1327
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 1032
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4667
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1327
Składniki
Pokrój w kostkę 5 truskawek. Wsyp do rondelka płatki owsiane i zalej je mlekiem.
Gotuj przez 1-2 minuty od momentu zagotowania. Płatki migdałów praż w piekarniku ustawionym na 160 °C przez 5 minut.
Gotową owsiankę wymieszaj z truskawkami pokrojonymi w kostkę.
Nałóż danie do miseczki. Pozostałe truskawki pokrój na pół i udekoruj nimi owsiankę.
Posyp całość uprażonymi płatkami migdałowymi.