Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Letnia wersja owsianki, pycha :)
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 255
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 1067
Bardzo pożywne, pełne białka danie, bez węglowodanów.
Odsłon: 69
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 255
Risotto bardzo często gości w moim domu. To danie, które za każdym razem może...
Odsłon: 1067
Bardzo pożywne, pełne białka danie, bez węglowodanów.
Odsłon: 69
Składniki
Płatki owsiane gotować z mlekiem na niewielkim ogniu, przez kilka minut do zgęstnienia.
Kilka truskawek rozgnieść widelcem na papkę i wraz z łyżką miodu dodać do ugotowanej owsianki. Resztę owoców pokroić w plasterki, skropić sokiem z cytryny, wymieszać z pozostałą łyżką miodu.
Owsiankę przełożyć do misek, na wierzchu ułożyć po łyżce jogurtu i warstwę truskawek. Posypać siekanymi orzechami.