Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Tajemnicą dobrej kiełbasy drobiowej jest jej wyrobienie, indyk wcale nie jest...
Odsłon: 311
Polecam. Każdy pomysł dobry na wykorzystanie tego co zostaje w lodówce.
Odsłon: 253
Ile kucharek tyle przepisów na sos tatarski:) Moja propozycja to sos tatarski...
Odsłon: 173
Sernik przygotowałam z przepisu KORAL - oto link do przepisu; https://smaker...
Odsłon: 731
Tajemnicą dobrej kiełbasy drobiowej jest jej wyrobienie, indyk wcale nie jest...
Odsłon: 311
Polecam. Każdy pomysł dobry na wykorzystanie tego co zostaje w lodówce.
Odsłon: 253
Ile kucharek tyle przepisów na sos tatarski:) Moja propozycja to sos tatarski...
Odsłon: 173
Sernik przygotowałam z przepisu KORAL - oto link do przepisu; https://smaker...
Odsłon: 731
Składniki
Płatki owsiane gotować z mlekiem na niewielkim ogniu, przez kilka minut do zgęstnienia.
Na patelni rozgrzać masło z miodem. Banany obrać ze skórki, pokroić na kawałki, wrzucić na patelnię. Smażyć do zrumienienia.
Owsiankę przełożyć do misek, na wierzchu ułożyć usmażone banany, posypać orzechami i pestkami granatu.