Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzieci lubią parówki i dorośli też lubią.
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 320
Rosół to tradycyjna polska zupa podawana z kluseczkami i makaronem. Kojarzy m...
Odsłon: 49
Krupnik najlepiej smakuje po długim spacerze. Cudownie rozgrzewa, syci i smak...
Odsłon: 77
Dzisiaj przygotowałam do obiadu jako dodatek mizerię z ogórków z koperkiem. P...
Odsłon: 57
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 320
Rosół to tradycyjna polska zupa podawana z kluseczkami i makaronem. Kojarzy m...
Odsłon: 49
Krupnik najlepiej smakuje po długim spacerze. Cudownie rozgrzewa, syci i smak...
Odsłon: 77
Dzisiaj przygotowałam do obiadu jako dodatek mizerię z ogórków z koperkiem. P...
Odsłon: 57
Składniki
Z parówek zdjąć osłonki. Naciąć wzdłuż. W rozcięcie wsunąć kawałki żółtego sera. Umieścić na patelni. Nalać trochę wody z czajnika. Przykryć. Doprowadzić do zagotowania wody. Ciepłe parówki z rozpuszczonym serem przenieść na talerze. Podać z plastrami pomidorów. Smacznego