Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzieci lubią parówki i dorośli też lubią.
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 165
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 4241
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 165
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 4241
Składniki
Z parówek zdjąć osłonki. Naciąć wzdłuż. W rozcięcie wsunąć kawałki żółtego sera. Umieścić na patelni. Nalać trochę wody z czajnika. Przykryć. Doprowadzić do zagotowania wody. Ciepłe parówki z rozpuszczonym serem przenieść na talerze. Podać z plastrami pomidorów. Smacznego