Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Amerykański oryginalny przepis na parówki pieczone w cieście
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 83
Podane w ten sposób brokuły są wspaniałym pomysłem na kolację. Delikatność wa...
Odsłon: 42
Smakowite danie na większy głód. Z dodatkiem ziemniaków nasycimy największego...
Odsłon: 62
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 83
Podane w ten sposób brokuły są wspaniałym pomysłem na kolację. Delikatność wa...
Odsłon: 42
Smakowite danie na większy głód. Z dodatkiem ziemniaków nasycimy największego...
Odsłon: 62
Składniki
W miseczce mieszamy roztopione masło, słodzik, maślankę i jajko. W drugim naczyniu łączymy przesianą przez sitko mąkę pszenną i kukurydzianą, proszek do pieczenia oraz przyprawę curry.
Mokre składniki dodajemy do suchych. Mieszamy delikatnie łyżką do momentu aż się połączą. Kokilki smarujemy olejem. Ciasto wykładamy po równo do każdego naczynia.
W cieście umieszczamy kawałki pokrojonej parówki. Pieczemy przez 20 minut w 180 stopniach bez termoobiegu. Gotowe danie podajemy z keczupem. Smacznego!