Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosty przepis na super szybką, banalnie prostą i pyszną kolację. Dodatek boczku i wędzonej śliwki nadaje zwykłym parówkom ciekawego smaku.
Przepis dnia
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3935
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 415238
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2510
Przepis dnia
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 3935
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 415238
Kapusta należy do potraw wigilijnych obowiązkowych w wielu regionach Polski....
Odsłon: 2510
Składniki
Parówki pozbawić osłonek.
Kazdą parówkę owinąć dwoma plastrami boczku, pod każdym plastrem umieścić śliwkę.
Piec w piekarniku rozgrzanym do temp 180 stopni - do lekkiego zrumienienia boczku.