Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosty przepis na super szybką, banalnie prostą i pyszną kolację. Dodatek boczku i wędzonej śliwki nadaje zwykłym parówkom ciekawego smaku.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34163
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1366
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34163
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1366
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113601
Składniki
Parówki pozbawić osłonek.
Kazdą parówkę owinąć dwoma plastrami boczku, pod każdym plastrem umieścić śliwkę.
Piec w piekarniku rozgrzanym do temp 180 stopni - do lekkiego zrumienienia boczku.