Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosty przepis na super szybką, banalnie prostą i pyszną kolację. Dodatek boczku i wędzonej śliwki nadaje zwykłym parówkom ciekawego smaku.
Paella to prawdopodobnie najpopularniejsze danie hiszpańskie, zwłaszcza w Wal...
Odsłon: 8728
Moja rodzinka bardzo lubi placki ziemniaczane , więc często przygotowuję dla...
Odsłon: 875
Upieczona, pyszna babka ziemniaczana jest najsmaczniejsza podsmażana na drugi...
Odsłon: 262
Paella to prawdopodobnie najpopularniejsze danie hiszpańskie, zwłaszcza w Wal...
Odsłon: 8728
Moja rodzinka bardzo lubi placki ziemniaczane , więc często przygotowuję dla...
Odsłon: 875
Upieczona, pyszna babka ziemniaczana jest najsmaczniejsza podsmażana na drugi...
Odsłon: 262
Składniki
Parówki pozbawić osłonek.
Kazdą parówkę owinąć dwoma plastrami boczku, pod każdym plastrem umieścić śliwkę.
Piec w piekarniku rozgrzanym do temp 180 stopni - do lekkiego zrumienienia boczku.