Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosty przepis na super szybką, banalnie prostą i pyszną kolację. Dodatek boczku i wędzonej śliwki nadaje zwykłym parówkom ciekawego smaku.
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1138
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1154
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13195
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1138
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1154
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13195
Składniki
Parówki pozbawić osłonek.
Kazdą parówkę owinąć dwoma plastrami boczku, pod każdym plastrem umieścić śliwkę.
Piec w piekarniku rozgrzanym do temp 180 stopni - do lekkiego zrumienienia boczku.