Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dla urozmaicenia formy z rana.
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1258
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 628
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1361
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1258
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 628
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1361
Składniki
Zdejmujemy folię z parówek, parówki nacinamy na końcach tak by miały po cztery "macki", do końca parówki powinna pozostać nienacięta odległość min 2 cm. Wrzucamy parówki do wody, gotujemy aż macki się rozwidlą.