Do góry

Śniadania Przepis na:

Pasta jajeczna

Pasta jajeczna

Autor:

Przepisów i artykułów: 78 Ocena: 858

Dodano:

Odsłon: 10317

pasta jajeczna na kanapki

Składniki

  • 4 jajka
  • szczypiorek
  • 1 łyżka majonezu
  • 3 łyżki jogurtu naturalnego
  • sól, pieprz
3-4 os. 15 min łatwe tanie
Reklama
Reklama
Pasta jajeczna

Przygotowanie

  1. Jajka ugotować na twardo. Obrać i pokroić w drobną kosteczkę. dodać posiekany szczypiorek i wymieszany jogurt z majonezem, doprawić sola i pieprzem, wymieszać

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń