Do góry

Śniadania Przepis na:

Pasta jajeczna z awokado

Pasta jajeczna z awokado

Autor:

Przepisów i artykułów: 86 Ocena: 703

Dodano:

Odsłon: 1791

Pasta jajeczna to jedna z ulubionych rzeczy, jakie jadamy na śniadania. Fakt faktem, że bardzo lubimy jajka i to pod wszelką postacią, więc pasta jajeczna również jest ubóstwiana. Ostatnio wypróbowałam nowy przepis na nią. Wersja z awokado jest tą zdrowszą opcją. I jak dla mnie smaczniejszą. Do tego pełnoziarnista grzanka trochę kolendry i pyszne śniadanie gotowe

Składniki

  • 2 jajka
  • duże awokado
  • garść posiekanej kolendy
  • łyżka jogurtu greckiego
  • sól, pieprz
  • pieczywo do podania
1-2 os. 30 min łatwe tanie
Reklama
Reklama
Pasta jajeczna z awokado

Przygotowanie

  1. Jajka gotujemy na twardo, studzimy, obieramy. Awokado obieramy i wrzucamy do miski. Dodajemy jajka i ugniatamy widelcem. Dodajemy kolendrę, jogurt oraz sól i pieprz. Wszystko dokładnie mieszamy.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (0)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe
Bądź pierwszy. Napisz coś miłego!

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń