Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasta jajeczna to jedna z ulubionych rzeczy, jakie jadamy na śniadania. Fakt faktem, że bardzo lubimy jajka i to pod wszelką postacią, więc pasta jajeczna również jest ubóstwiana. Ostatnio wypróbowałam nowy przepis na nią. Wersja z awokado jest tą zdrowszą opcją. I jak dla mnie smaczniejszą. Do tego pełnoziarnista grzanka trochę kolendry i pyszne śniadanie gotowe
To przepis na doskonałe kotlety mielone – chrupiące na zewnątrz, a miękkie i...
Odsłon: 24
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 209
To przepis na doskonałe kotlety mielone – chrupiące na zewnątrz, a miękkie i...
Odsłon: 24
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 209
Składniki
Jajka gotujemy na twardo, studzimy, obieramy. Awokado obieramy i wrzucamy do miski. Dodajemy jajka i ugniatamy widelcem. Dodajemy kolendrę, jogurt oraz sól i pieprz. Wszystko dokładnie mieszamy.