Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosta ,smaczna pasta na śniadanie i nie tylko. Pasta jajeczna z mortadelą wracająca do łask i posiekana cebulką zieloną . Polecam
garnek, miska, widelec, nóż, łyżka,
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 6117
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 154790
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1031
Masz ochotę na pizzę, ale szukasz lżejszej i szybszej opcji? Ten przepis na p...
Odsłon: 458
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 6117
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 154790
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1031
Masz ochotę na pizzę, ale szukasz lżejszej i szybszej opcji? Ten przepis na p...
Odsłon: 458
Składniki
Ugotowane na twardo jajka obrać ze skorupek , rozgnieść widelcem lub zetrzeć na tarce o dużych oczkach. Do jajek dodać drobno pokrojoną w kosteczkę mortadelę, posiekaną cebulkę zieloną, doprawić solą i pieprzem mielonym do smaku wymieszać. Całość połączyć z majonezem. Smacznego
Przygotowanie składników.
Przygotowane składniki połączyć z majonezem.
Pasta gotowa do podania.