Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosta ,smaczna pasta na śniadanie i nie tylko. Pasta jajeczna z mortadelą wracająca do łask i posiekana cebulką zieloną . Polecam
garnek, miska, widelec, nóż, łyżka,
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 83
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 196
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 83
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 196
Składniki
Ugotowane na twardo jajka obrać ze skorupek , rozgnieść widelcem lub zetrzeć na tarce o dużych oczkach. Do jajek dodać drobno pokrojoną w kosteczkę mortadelę, posiekaną cebulkę zieloną, doprawić solą i pieprzem mielonym do smaku wymieszać. Całość połączyć z majonezem. Smacznego
Przygotowanie składników.
Przygotowane składniki połączyć z majonezem.
Pasta gotowa do podania.