Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Moją dzisiejszą pastę jajeczną przygotowałam z ogórkiem konserwowym, cebulką oraz startą mozzarellą , majonezem i musztardą. Pasta bardzo smaczna i zjedzona w mig. Polecam
garnek, nóż, miska, salaterka , łyżka,
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 1772
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 339
Szybka, prosta w przygotowaniu sałatka z kilku składników, które zazwyczaj ma...
Odsłon: 21847
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 1772
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 339
Szybka, prosta w przygotowaniu sałatka z kilku składników, które zazwyczaj ma...
Odsłon: 21847
Składniki
Jajka gotujemy na twardo, płuczemy w zimnej wodzie i obieramy. Ser mozzarella, ogórki konserwowe oraz ugotowane jajka ścieramy do miski na dużych oczkach, natomiast cebulę po obraniu drobniutko kroimy. Doprawiamy pieprzem świeżo mielonym oraz solą do smaku. Dodajemy musztardę oraz majonez i dokładnie mieszamy. Przekładamy do salaterki lub mniejszej miseczki, dekorujemy kawałkami papryki oraz posypujemy cebulką zieloną. Smacznego
Przygotowanie składników.
Łączenie składników.
Pasta jajeczna gotowa do podania.