Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Moją dzisiejszą pastę jajeczną przygotowałam z ogórkiem konserwowym, cebulką oraz startą mozzarellą , majonezem i musztardą. Pasta bardzo smaczna i zjedzona w mig. Polecam
garnek, nóż, miska, salaterka , łyżka,
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2249
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1354
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 508
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3517
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 1163
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2249
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1354
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 508
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3517
Krokiety z mięsem z rosołu to doskonały pomysł na obiad. Mięso niezbyt smaczn...
Odsłon: 1163
Składniki
Jajka gotujemy na twardo, płuczemy w zimnej wodzie i obieramy. Ser mozzarella, ogórki konserwowe oraz ugotowane jajka ścieramy do miski na dużych oczkach, natomiast cebulę po obraniu drobniutko kroimy. Doprawiamy pieprzem świeżo mielonym oraz solą do smaku. Dodajemy musztardę oraz majonez i dokładnie mieszamy. Przekładamy do salaterki lub mniejszej miseczki, dekorujemy kawałkami papryki oraz posypujemy cebulką zieloną. Smacznego
Przygotowanie składników.
Łączenie składników.
Pasta jajeczna gotowa do podania.