Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasta jajeczna to smaczny dodatek do kanapek, jak również może być pysznym farszem do jajek święta wielkanocne. Możemy ją przygotować z różnymi dodatkami jakie tylko lubimy , od nas samych zależy smak pasty jajecznej. Polecam mój prosty przepis na smaczną pastę jajeczną z tuńczykiem.
garnek, nóż, tarka, miska, widelec,
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 9999
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2627
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1750
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 663
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3866
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 9999
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2627
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1750
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 663
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3866
Składniki
Jajka po ugotowaniu obrać i zetrzeć na tarce o dużych oczkach, do jajek dodać odsączonego z zalewy tuńczyka, drobno pokrojone w kostkę ogórki kiszone oraz sól i pieprz do smaku, całość wymieszać , sprawdzić smak pasty, w razie gdyby trzeba było dodać pieprzu lub soli. Całość połączyć z majonezem oraz szczypiorkiem. Podawać ze świeżym pieczywem. Smacznego Rada; Taka pasta może być farszem do wielkanocnych jajek. Polecam
Przygotowanie pasty jajecznej z tuńczykiem.
Pasta jajeczna z tuńczykiem gotowa do podania.