Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasta jajeczna to smaczny dodatek do kanapek, jak również może być pysznym farszem do jajek święta wielkanocne. Możemy ją przygotować z różnymi dodatkami jakie tylko lubimy , od nas samych zależy smak pasty jajecznej. Polecam mój prosty przepis na smaczną pastę jajeczną z tuńczykiem.
garnek, nóż, tarka, miska, widelec,
Majeranek i pieprz doskonale podkreślają smak pieczonej świątecznej kaczki.
Odsłon: 47
Krótko mówiąc jest pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 2455
Mój pierwszy chleb orkiszowy, przygotowany z przepisu z czasopisma. Chlebek w...
Odsłon: 342
Majeranek i pieprz doskonale podkreślają smak pieczonej świątecznej kaczki.
Odsłon: 47
Krótko mówiąc jest pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 2455
Mój pierwszy chleb orkiszowy, przygotowany z przepisu z czasopisma. Chlebek w...
Odsłon: 342
Składniki
Jajka po ugotowaniu obrać i zetrzeć na tarce o dużych oczkach, do jajek dodać odsączonego z zalewy tuńczyka, drobno pokrojone w kostkę ogórki kiszone oraz sól i pieprz do smaku, całość wymieszać , sprawdzić smak pasty, w razie gdyby trzeba było dodać pieprzu lub soli. Całość połączyć z majonezem oraz szczypiorkiem. Podawać ze świeżym pieczywem. Smacznego Rada; Taka pasta może być farszem do wielkanocnych jajek. Polecam
Przygotowanie pasty jajecznej z tuńczykiem.
Pasta jajeczna z tuńczykiem gotowa do podania.