Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dostępne składniki. Prosta robota.
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 13280
Odpowiednio przygotowany i podany soczysty melon będzie wspaniały na drugie ś...
Odsłon: 57
Tej surówki nie trzeba nikomu przedstawiać. To klasyka polskich surówek, któr...
Odsłon: 3928
Polędwica należy do tej partii wieprzowiny, którą trudno jest zrobić na soczy...
Odsłon: 13280
Odpowiednio przygotowany i podany soczysty melon będzie wspaniały na drugie ś...
Odsłon: 57
Tej surówki nie trzeba nikomu przedstawiać. To klasyka polskich surówek, któr...
Odsłon: 3928
Składniki
Jajka ugotowane na twardo obrać i zetrzeć na tarce o drobnych oczkach. Szprotki oczyścić i rozgnieść widelcem. Bardzo dokładnie. Cebulę pokroić w drobniutką kostkę. Wymieszać wszystko z majonezem. Dodać do smaku pieprz i sól. Wymieszać. Gotowe. Smacznego