Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dostępne składniki. Prosta robota.
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34129
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1319
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113581
Schab w sosie koperkowym to danie, które smakuje o każdej porze roku, ale naj...
Odsłon: 34129
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 1319
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113581
Składniki
Jajka ugotowane na twardo obrać i zetrzeć na tarce o drobnych oczkach. Szprotki oczyścić i rozgnieść widelcem. Bardzo dokładnie. Cebulę pokroić w drobniutką kostkę. Wymieszać wszystko z majonezem. Dodać do smaku pieprz i sól. Wymieszać. Gotowe. Smacznego