Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna i pożywna pasta jajeczna z żółtym serem , ogórkiem kiszonym oraz rzodkiewką idealna na śniadanie lub kolacje .
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 43
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 23
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 170
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 230
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 779
Proste ciasto na oleju z rabarbarem i chrupiącą kokosową kruszonką. Zaczyna s...
Odsłon: 43
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 23
Smaczna i delikatna zupa
Odsłon: 170
W kaparach oprócz smaku najważniejsza jest konsystencja pąku kwiatowego. Smak...
Odsłon: 230
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 779
Składniki
Jajka ugotuj na twardo , ostudź i obierz . Rzodkiewki opłukaj , szczypiorek również . Jajka , rzodkiewki , ogórki kiszone oraz żółty ser zetrzyj na tarce o grubych oczkach , cebule pokrój w kostkę a szczypiorek posiekaj .
Wszystkie składniki wymieszaj dodaj jogurt i majonez , dopraw do smaku solą i pieprzem . Wierzch posyp szczypiorkiem .