Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasta jajeczna ze szparagami to wyjątkowe połączenie delikatności jajek i wyrafinowanego smaku szparagów. Idealna na wiosenne śniadanie, lunch czy lekką kolację.
...na powitanie lata. Polecam.
Odsłon: 938
Polecam.
Odsłon: 670
To co najlepszego w lipcu.
Odsłon: 45
...na powitanie lata. Polecam.
Odsłon: 938
Polecam.
Odsłon: 670
To co najlepszego w lipcu.
Odsłon: 45
Składniki
Jajka gotujemy na twardo. Szparagi kroimy w plasterki, następnie gotujemy na parze aż będą miękkie. Po ostudzeniu jajka drobno kroimy lub rozgniatamy widelcem, a szparagi kroimy na drobne kawałki. Przekładamy do miseczki.
Siekamy koperek a ser ścieramy na tarce, przekładamy do miski. Dodajemy majonez i musztardę, dokładnie mieszamy w misce. Doprawiamy do smaku solą i pieprzem. Nasza pasta jajeczna ze szparagami jest już gotowa. Smacznego