Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasta jajeczna ze szparagami to wyjątkowe połączenie delikatności jajek i wyrafinowanego smaku szparagów. Idealna na wiosenne śniadanie, lunch czy lekką kolację.
Sernik przygotowałam z przepisu KORAL - oto link do przepisu; https://smaker...
Odsłon: 806
Tajemnicą dobrej kiełbasy drobiowej jest jej wyrobienie, indyk wcale nie jest...
Odsłon: 369
Polecam. Każdy pomysł dobry na wykorzystanie tego co zostaje w lodówce.
Odsłon: 260
Ile kucharek tyle przepisów na sos tatarski:) Moja propozycja to sos tatarski...
Odsłon: 206
Sernik przygotowałam z przepisu KORAL - oto link do przepisu; https://smaker...
Odsłon: 806
Tajemnicą dobrej kiełbasy drobiowej jest jej wyrobienie, indyk wcale nie jest...
Odsłon: 369
Polecam. Każdy pomysł dobry na wykorzystanie tego co zostaje w lodówce.
Odsłon: 260
Ile kucharek tyle przepisów na sos tatarski:) Moja propozycja to sos tatarski...
Odsłon: 206
Składniki
Jajka gotujemy na twardo. Szparagi kroimy w plasterki, następnie gotujemy na parze aż będą miękkie. Po ostudzeniu jajka drobno kroimy lub rozgniatamy widelcem, a szparagi kroimy na drobne kawałki. Przekładamy do miseczki.
Siekamy koperek a ser ścieramy na tarce, przekładamy do miski. Dodajemy majonez i musztardę, dokładnie mieszamy w misce. Doprawiamy do smaku solą i pieprzem. Nasza pasta jajeczna ze szparagami jest już gotowa. Smacznego