Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasta jajeczna ze szparagami to wyjątkowe połączenie delikatności jajek i wyrafinowanego smaku szparagów. Idealna na wiosenne śniadanie, lunch czy lekką kolację.
Proste w przygotowaniu powidła śliwkowe , których nie może zabraknąć w mojej...
Odsłon: 42
Pizza którą robię bardzo często, dokładnie w każdą sobotę :) Od kilku lat ma...
Odsłon: 3849
Proste w przygotowaniu powidła śliwkowe , których nie może zabraknąć w mojej...
Odsłon: 42
Pizza którą robię bardzo często, dokładnie w każdą sobotę :) Od kilku lat ma...
Odsłon: 3849
Składniki
Jajka gotujemy na twardo. Szparagi kroimy w plasterki, następnie gotujemy na parze aż będą miękkie. Po ostudzeniu jajka drobno kroimy lub rozgniatamy widelcem, a szparagi kroimy na drobne kawałki. Przekładamy do miseczki.
Siekamy koperek a ser ścieramy na tarce, przekładamy do miski. Dodajemy majonez i musztardę, dokładnie mieszamy w misce. Doprawiamy do smaku solą i pieprzem. Nasza pasta jajeczna ze szparagami jest już gotowa. Smacznego