Do góry

Śniadania Przepis na:

Pasta jajeczno-łososiowa

Pasta jajeczno-łososiowa

Autor:

Przepisów i artykułów: 212 Ocena: 2593

Dodano:

Odsłon: 1991

Pasty mogłabym jeść codziennie. Ta z łososiem to jedna z moich ulubionych. Bardzo prosta,ale wyrazista w smaku. Polecam.

Składniki

  • 4 jajka
  • 1- 2 plastry wędzonego łososia
  • łyżka koperku
  • łyżka majonezu
  • sól, pieprz
1-2 os. 15 min łatwe przystępne
Reklama
Reklama
Pasta jajeczno-łososiowa

Przygotowanie

  1. Jajka ugotować na twardo, obrać, rozgnieść widelcem lub drobno pokroić. Łososia również drobno pokroić, dodać do jajek. Doprawić solą, pieprzem, dorzucić posiekany koperek. Wymieszać z łyżką majonezu.

  2. Doskonała pasta na pyszne, leniwe śniadanko albo kolację:)

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (4)

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń