Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasty mogłabym jeść codziennie. Ta z łososiem to jedna z moich ulubionych. Bardzo prosta,ale wyrazista w smaku. Polecam.
Polecam. Botwinka pachnie wiosną.
Odsłon: 355
Pyszne danie z brukselki i innych pieczonych warzyw z dodatkiem boczku z kasz...
Odsłon: 67
Polecam. Botwinka pachnie wiosną.
Odsłon: 355
Pyszne danie z brukselki i innych pieczonych warzyw z dodatkiem boczku z kasz...
Odsłon: 67
Składniki
Jajka ugotować na twardo, obrać, rozgnieść widelcem lub drobno pokroić. Łososia również drobno pokroić, dodać do jajek. Doprawić solą, pieprzem, dorzucić posiekany koperek. Wymieszać z łyżką majonezu.
Doskonała pasta na pyszne, leniwe śniadanko albo kolację:)