Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasty mogłabym jeść codziennie. Ta z łososiem to jedna z moich ulubionych. Bardzo prosta,ale wyrazista w smaku. Polecam.
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17675
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1784
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15338
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 5652
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 9074
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 17675
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1784
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 15338
Imprezowe paszteciki z wędliną i ogórkiem są wyjątkową, pyszną i orzeźwiającą...
Odsłon: 5652
To tradycyjny sernik. Delikatny smak cytryny i jeszcze smak czarnej porzeczki...
Odsłon: 9074
Składniki
Jajka ugotować na twardo, obrać, rozgnieść widelcem lub drobno pokroić. Łososia również drobno pokroić, dodać do jajek. Doprawić solą, pieprzem, dorzucić posiekany koperek. Wymieszać z łyżką majonezu.
Doskonała pasta na pyszne, leniwe śniadanko albo kolację:)