Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasty mogłabym jeść codziennie. Ta z łososiem to jedna z moich ulubionych. Bardzo prosta,ale wyrazista w smaku. Polecam.
Żeberka po amerykańsku to kulinarny klasyk, który zachwyca swoją soczystością...
Odsłon: 956
Szybkie i sycące danie na obiad lub ciepłą kolację.
Odsłon: 77
Zachciało mi się po śniadaniu zjeść coś co jest związane z owocami. Po krótk...
Odsłon: 459
Żeberka do obiadu przygotowane w pysznej musztardowo - miodowej marynacie. Że...
Odsłon: 151
Żeberka po amerykańsku to kulinarny klasyk, który zachwyca swoją soczystością...
Odsłon: 956
Szybkie i sycące danie na obiad lub ciepłą kolację.
Odsłon: 77
Zachciało mi się po śniadaniu zjeść coś co jest związane z owocami. Po krótk...
Odsłon: 459
Żeberka do obiadu przygotowane w pysznej musztardowo - miodowej marynacie. Że...
Odsłon: 151
Składniki
Jajka ugotować na twardo, obrać, rozgnieść widelcem lub drobno pokroić. Łososia również drobno pokroić, dodać do jajek. Doprawić solą, pieprzem, dorzucić posiekany koperek. Wymieszać z łyżką majonezu.
Doskonała pasta na pyszne, leniwe śniadanko albo kolację:)