Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis dnia: 06-08-2024
Polecam.
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 34
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 51
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 281
Masz dylemat, co zjeść? Ta zapiekanka jest świetna na każdą porę dnia i na ka...
Odsłon: 34
Klasyka na polskim stole, śledzie w oleju. Sprawdzą się na co dzień i od świę...
Odsłon: 51
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 281
Składniki
Jajka ugotowane na twardo, obrane ze skorupek zetrzeć na tarce na małych oczkach. Dodać startą na tarce, na małych oczkach, obraną marchewkę. Dodać przysmak cygana, pieprz młotkowany z kolendrą, sól do smaku. Wymieszać. Przełożyć do miseczki i posypać pokrojoną drobno dymką. Podzielić na porcje. Można zajadać. Smacznego.