Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Witam serdecznie. Do zrobienia pasty wykorzystałem śledzia po gdańsku, idealnie komponuje się z jajkiem i resztą składników. Pasta sprawdzi się na kanapkach bądź do faszerowania jajek czy warzyw. Ten smak was zachwyci, a i na świątecznym stole nie powinno jej zabraknąć. Smacznego :-)
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1042
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 967
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12864
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1042
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 967
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12864
Składniki
Jajka gotujemy na twardo, obieramy i przekładamy do dużej miski, dorzucamy śledzia odsączonego z oleju i ugniatamy tłuczkiem do ziemniaków. Następnie dorzucamy majonez z musztardą i pokrojone drobno warzywa z kaparami, całość mieszamy, pieprzymy i solimy do smaku. Pasta jest gotowa, można ją spożywać od razu, ale na drugi dzień przerobi się i będzie jeszcze lepsza. Przechowywać w lodówce pod przykryciem. Smacznego :-)