Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasta z jajek, szynki i rzeżuchy przełamana odrobiną chrzanu świetnie sprawdzi się nie tylko na świątecznym stole, ale także po świętach, kiedy brakuje nam pomysłu na wykorzystanie jedzenia pozostałego po rodzinnym świętowaniu. Ta pasta jest przepyszna, lekko pikantna i idealna na każdą okazję. Świetnie sprawdzi się nie tylko podczas świąt, ale także na imprezy czy przyjęcia. Wystarczy, że zaserwujecie ją np. na krakersach, małych sucharkach czy pumperniklu lub wykorzystacie jako farsz do roladek z tortilli.
Proste danie z młodymi ziemniakami i bobem, doprawione czosnkiem, cytryną i s...
Odsłon: 1342
Karkówka do obiadu długo pieczona, w sosie maślanym, ze słodko-pikantną nutą...
Odsłon: 1760
Smaczny domowy przepis na ogórki kiszone. Takie jakie robiły nasz mamy, babcie.
Odsłon: 9081
Proste danie z młodymi ziemniakami i bobem, doprawione czosnkiem, cytryną i s...
Odsłon: 1342
Karkówka do obiadu długo pieczona, w sosie maślanym, ze słodko-pikantną nutą...
Odsłon: 1760
Smaczny domowy przepis na ogórki kiszone. Takie jakie robiły nasz mamy, babcie.
Odsłon: 9081
Składniki
Jajka zetrzeć na tarce na grubych oczkach. Do jajek dodać pokrojoną w bardzo drobną kostkę szynkę. Dodać rzeżuchę, majonez, chrzan. Doprawić solą, pieprzem i dokładnie wymieszać.