Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasta z jajek, szynki i rzeżuchy przełamana odrobiną chrzanu świetnie sprawdzi się nie tylko na świątecznym stole, ale także po świętach, kiedy brakuje nam pomysłu na wykorzystanie jedzenia pozostałego po rodzinnym świętowaniu. Ta pasta jest przepyszna, lekko pikantna i idealna na każdą okazję. Świetnie sprawdzi się nie tylko podczas świąt, ale także na imprezy czy przyjęcia. Wystarczy, że zaserwujecie ją np. na krakersach, małych sucharkach czy pumperniklu lub wykorzystacie jako farsz do roladek z tortilli.
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 160
Na andrzejkowy wieczór postanowiłam po raz pierwszy w życiu przygotować steki...
Odsłon: 352
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 10850
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 160
Na andrzejkowy wieczór postanowiłam po raz pierwszy w życiu przygotować steki...
Odsłon: 352
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 10850
Składniki
Jajka zetrzeć na tarce na grubych oczkach. Do jajek dodać pokrojoną w bardzo drobną kostkę szynkę. Dodać rzeżuchę, majonez, chrzan. Doprawić solą, pieprzem i dokładnie wymieszać.