Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasta z jajek, szynki i rzeżuchy przełamana odrobiną chrzanu świetnie sprawdzi się nie tylko na świątecznym stole, ale także po świętach, kiedy brakuje nam pomysłu na wykorzystanie jedzenia pozostałego po rodzinnym świętowaniu. Ta pasta jest przepyszna, lekko pikantna i idealna na każdą okazję. Świetnie sprawdzi się nie tylko podczas świąt, ale także na imprezy czy przyjęcia. Wystarczy, że zaserwujecie ją np. na krakersach, małych sucharkach czy pumperniklu lub wykorzystacie jako farsz do roladek z tortilli.
szybkie spaghetti w trochę innym wydaniu :)
Odsłon: 961
Zaserwowałam mojej rodzince królika w sosie śmietankowo - pieczarkowym. Mięso...
Odsłon: 1110
Pyszne danie obiadowe na każdą okazje. Uwielbiam czerwona kapustę, jest smacz...
Odsłon: 10218
szybkie spaghetti w trochę innym wydaniu :)
Odsłon: 961
Zaserwowałam mojej rodzince królika w sosie śmietankowo - pieczarkowym. Mięso...
Odsłon: 1110
Pyszne danie obiadowe na każdą okazje. Uwielbiam czerwona kapustę, jest smacz...
Odsłon: 10218
Składniki
Jajka zetrzeć na tarce na grubych oczkach. Do jajek dodać pokrojoną w bardzo drobną kostkę szynkę. Dodać rzeżuchę, majonez, chrzan. Doprawić solą, pieprzem i dokładnie wymieszać.