Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasta z jajek, szynki i rzeżuchy przełamana odrobiną chrzanu świetnie sprawdzi się nie tylko na świątecznym stole, ale także po świętach, kiedy brakuje nam pomysłu na wykorzystanie jedzenia pozostałego po rodzinnym świętowaniu. Ta pasta jest przepyszna, lekko pikantna i idealna na każdą okazję. Świetnie sprawdzi się nie tylko podczas świąt, ale także na imprezy czy przyjęcia. Wystarczy, że zaserwujecie ją np. na krakersach, małych sucharkach czy pumperniklu lub wykorzystacie jako farsz do roladek z tortilli.
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 2679
Smaczna pasta z makreli i twarogu. Polecam.
Odsłon: 5429
Danie do przygotowanie w 10 minut. Można zabrać do pracy lub podać na kolację...
Odsłon: 241
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 2679
Smaczna pasta z makreli i twarogu. Polecam.
Odsłon: 5429
Danie do przygotowanie w 10 minut. Można zabrać do pracy lub podać na kolację...
Odsłon: 241
Składniki
Jajka zetrzeć na tarce na grubych oczkach. Do jajek dodać pokrojoną w bardzo drobną kostkę szynkę. Dodać rzeżuchę, majonez, chrzan. Doprawić solą, pieprzem i dokładnie wymieszać.