Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis na tę pastę pochodzi ze znalezionego wycinka z gazety "Kobieta i życie" z roku 1976.Składniki są proste,bo taki był czas,że się robiło z tego co było dostępne,a było niewiele.Pasta nam smakowała.
Marynowana papryka, nadziana wcześniej kapustą, to jest przysmak węgierski i...
Odsłon: 115
Bardzo sycąca, pyszna potrawa składająca się z ziemniaczków, kurek oraz boczk...
Odsłon: 68
Borówki - jeden z moich ulubionych przysmaków lata. Tym razem użyliśmy ich w...
Odsłon: 62
Przepis na ciasto z malinami, które jest szybkie i proste w wykonaniu. Świetn...
Odsłon: 133
Znakomity pomysł na bezglutenowy chleb, który przygotujesz w mniej niż 10 min...
Odsłon: 19673
Marynowana papryka, nadziana wcześniej kapustą, to jest przysmak węgierski i...
Odsłon: 115
Bardzo sycąca, pyszna potrawa składająca się z ziemniaczków, kurek oraz boczk...
Odsłon: 68
Borówki - jeden z moich ulubionych przysmaków lata. Tym razem użyliśmy ich w...
Odsłon: 62
Przepis na ciasto z malinami, które jest szybkie i proste w wykonaniu. Świetn...
Odsłon: 133
Znakomity pomysł na bezglutenowy chleb, który przygotujesz w mniej niż 10 min...
Odsłon: 19673
Składniki
Śledziki rozetrzeć z twarogiem i startym na drobnej tarce serem żółtym.
Dolać odrobinę zalewy z puszki,by pasta miała odpowiednią konsystencję, dodać posiekaną zieleninę,doprawić solą i pieprzem.