Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis na tę pastę pochodzi ze znalezionego wycinka z gazety "Kobieta i życie" z roku 1976.Składniki są proste,bo taki był czas,że się robiło z tego co było dostępne,a było niewiele.Pasta nam smakowała.
Świetna sałatka grillowa! Po tej sałatce polubiłam natkę pietruszki.
Odsłon: 17
Udziki wędzone na gorąco w grillo wędzarni, w dymie 65 stopni przez trzy god...
Odsłon: 26
Świetna i zdrowa pasta do smarowania chleba. Pieczone warzywa i prażone pestk...
Odsłon: 59
Przepis na pyszne, pożywne i soczyste kotlety mielone z dodatkiem żółtej i cz...
Odsłon: 94
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 134
Dzisiaj przygotowałam do obiadu jako dodatek mizerię z ogórków z koperkiem. P...
Odsłon: 166
Świetna sałatka grillowa! Po tej sałatce polubiłam natkę pietruszki.
Odsłon: 17
Udziki wędzone na gorąco w grillo wędzarni, w dymie 65 stopni przez trzy god...
Odsłon: 26
Świetna i zdrowa pasta do smarowania chleba. Pieczone warzywa i prażone pestk...
Odsłon: 59
Przepis na pyszne, pożywne i soczyste kotlety mielone z dodatkiem żółtej i cz...
Odsłon: 94
Pyszne. Wilgotne. Maliny doskonale pasują do czekolady. Polecam.
Odsłon: 134
Dzisiaj przygotowałam do obiadu jako dodatek mizerię z ogórków z koperkiem. P...
Odsłon: 166
Składniki
Śledziki rozetrzeć z twarogiem i startym na drobnej tarce serem żółtym.
Dolać odrobinę zalewy z puszki,by pasta miała odpowiednią konsystencję, dodać posiekaną zieleninę,doprawić solą i pieprzem.