Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealna do kanapek i nadziewania świątecznych jajek.
Dziś, jako że sezon był urodzajny to jest bajecznie pyszna zupka ANASAZI KOKO...
Odsłon: 169
Banalna w przygotowaniu zapiekanka z cukinią i serkiem wiejskim. Świetnie spr...
Odsłon: 19995
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1701
Dziś, jako że sezon był urodzajny to jest bajecznie pyszna zupka ANASAZI KOKO...
Odsłon: 169
Banalna w przygotowaniu zapiekanka z cukinią i serkiem wiejskim. Świetnie spr...
Odsłon: 19995
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1701
Składniki
Makrelę obierz ze skóry i usuń ości. Ser biały, makrelę, jajka, cebulę i ser żółty zmiksuj w malakserze. Do masy dodaj majonez, ketchup, wymieszaj. Dopraw solą, pieprzem i ew. kawałkami mięsa z szprotek.