Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosta i szybka w przygotowaniu a przede wszystkim bardzo smaczna.
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10674
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4796
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 901
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9103
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1347
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10674
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4796
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 901
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9103
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1347
Składniki
Jajka gotujemy na twardo, studzimy, obieramy i drobno kroimy. Tuńczyka odsączamy z zalewy i przekładamy do miseczki, dodajemy jajka. Czosnek drobno siekamy lub przeciskamy przez praskę, dodajemy do tuńczyka. Papryczkę chili i paprykę czerwoną drobno siekamy i dodajemy do pozostałych składników. Dodajemy majonez, doprawiamy do smaku solą i pieprzem. Mieszamy. Pastę możemy przygotować w prostszy sposób: wszystkie składniki rozdrabniając blenderem. Gotową pastę możemy udekorować szczypiorkiem lub natką pietruszki.