Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chciałam Wam zaproponować przepis na pastę z dorsza z musztardą francuską. Musiałam ją zrobić trochę po mojemu i dodałam do pasty ostrą musztardę francuską i wyszło przepysznie :-)
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10685
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4800
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 912
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9122
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1350
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10685
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4800
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 912
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9122
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1350
Składniki
Dorsza obieramy i chwilę blendujemy (zamiennie można rozgnieść rybę widelcem). Następnie do miski dodajemy rozkruszony twaróg, majonez, musztardę, pokrojoną w kosteczkę cebulę i posiekany koperek. Wszytko mieszamy i doprawiamy solą i pieprzem. Gotowe! SMACZNEGO!!!