Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chciałam Wam zaproponować przepis na pastę z dorsza z musztardą francuską. Musiałam ją zrobić trochę po mojemu i dodałam do pasty ostrą musztardę francuską i wyszło przepysznie :-)
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 38026
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 389
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 152
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 368
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 9236
Lekkie ciasto z kiwi bez pieczenia to idealna propozycja na letnie, upalne dn...
Odsłon: 38026
Chrupiące mięsko w wyjątkowym piwnym sosie. Z dodatkiem ziemniaków i ogórka k...
Odsłon: 389
Pyszne, puszyste ciasto marchewkowe z nutą czekolady. * Jeśli wolisz klasyc...
Odsłon: 152
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 368
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 9236
Składniki
Dorsza obieramy i chwilę blendujemy (zamiennie można rozgnieść rybę widelcem). Następnie do miski dodajemy rozkruszony twaróg, majonez, musztardę, pokrojoną w kosteczkę cebulę i posiekany koperek. Wszytko mieszamy i doprawiamy solą i pieprzem. Gotowe! SMACZNEGO!!!