Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pasta na śniadanie lub kolację wg mojego przepisu.
Jedliście kiedyś surowe ogórki na ciepło? Ja pierwszy raz i przyznam, że na p...
Odsłon: 80
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 1547
Jeden z najsmaczniejszych chlebów pieczonych przez naszą babcię. Mocno chrupi...
Odsłon: 1274
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 70
Jedliście kiedyś surowe ogórki na ciepło? Ja pierwszy raz i przyznam, że na p...
Odsłon: 80
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 1547
Jeden z najsmaczniejszych chlebów pieczonych przez naszą babcię. Mocno chrupi...
Odsłon: 1274
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 70
Składniki
Jajka gotujemy na twardo, chłodzimy i obieramy ze skorupek.
Ugotowane jajka rozdrabniamy widelcem. Szczypiorek i rukolę drobno siekamy i łączymy z jajkami. Dodajemy przyprawy i całość mieszamy.
Sporządzamy sos z jogurtu, majonezu i sera feta, soli i odrobiny maggi. Ja wymieszałam składniki widelcem. Gotowy sos łączymy z jajkami i dokładnie mieszamy. Pasta jest gotowa. Smacznego.